Arbëri

Bota kundërshton mohimin e krimeve të Serbisë, kjo thotë se Kosovës s’i intereson dialogu

Retorika nxitëse dhe rishikimi i historisë lidhur me ngjarjet e vitit 1999, janë të papranueshme, ka përsëritur të dielën Ambasada Amerikane në Kosovë.

Nëpërmjet një komunikate, kjo ambasadë ka thënë se është e kujdesshme në ndjekjen penale selektive të fjalës duke u bazuar në orientimin politik apo komunitetit.