Arbëri

Ajër i ndotur në tërë Kosovën, Mitrovica më së keqi

Ajër i ndotur në tërë Kosovën, Mitrovica më së keqi
 

Gjatë tërë ditës së sotme, shumë qytete të Kosovës kanë pasur dhe vazhdojnë të kenë ajrin e ndotur.

Nga matjet e prezantuara nga Ambasada amerikane, del se rekordin e sotëm të ndotjes së ajrit në Kosovë e mban Mitrovica, me shkallën 162, që është ajër i pashëndetshëm, kurse Prishtina e Prizreni janë vetëm pak më mirë, me nga 160.