Arbëri

Java kundër korrupsionit nis të hënën dhe në fokus ka çështjen e sinjalizuesve

 

“Mos lejo korrupsionin t’i vjedhë ëndrrat” është njëri nga mesazhet në këtë video të lansuar nga Bashkimi Evropian.

Kjo fushatë është lansuar nga BE-ja, në prag të Ditës Ndërkombëtare kundër korrupsionit, raporton KTV.