Arbëri

Punëtorët e MKRS-së nuk e lejojnë bartjen e materialeve, paralajmërojnë bojkot

Ndonëse është e shtunë, ditë pushimi, punëtorët e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kanë dalë në vendin e punës, por jo për të punuar.

Ata janë mbledhur për të parandaluar zhvendosjen e gjësendeve nga objekti i ministrisë, aksion ky i cili ka nisur në orën tetë të mëngjesit, raporton KTV.