Arbëri

Vajza me sindromën Down, e punësuar te një stomatolog në Ferizaj, jep pagën e saj për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Vajza me sindromën Down, e punësuar te një stomatolog në Ferizaj, jep pagën e saj për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri
 

Ela, asistentja e stomatologut ferizajas me sindromën Down, dhuroi pagën e saj për të prekurit nga tërmeti

Stomatologu nga Ferizaj, Burim Buzhala, ka punësuar Eloidën, një vajzë me sindromën Down. Iniciativa e tij është ndjekur dhe nga qytete të tjera në Kosovë dhe rajon.