Arbëri

Bajrami: Nëse VV e LDK duan çkapjen e shtetit, le të zotohen që Presidentin e zgjedh populli

Bajrami: Nëse VV e LDK duan çkapjen e shtetit, le të zotohen që Presidentin e zgjedh populli

Kryeredaktori i Kohës Ditore, Agon Bajrami, ka dhënë një propozim se si Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës do të mundë të lëviznin drejt zgjdhijes së ngërçit mes vete, nëse vërtetë duan që të ndodhë çkapja e shtetit.

Bajrami ka propozuar që të dy partitë të të zotohen se më 7 mars 2021, populli do të votojë vet për Presidentin e Kosovës.