Arbëri

Thyhen zyrat e AGK-së, vidhen pajisje

Thyhen zyrat e AGK-së, vidhen pajisje

Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës u janë thyer zyrat e organizatës të cilat gjenden në lokalet e Ndërmarrjes Publike Banesore në rrugën “Perandori Justinian” në Prishtinë.

Kryetarja e AGK-së, Gentiana Begolli-Pustina ka konfirmuar për mediat se nga zyrat janë vjedhur gjëra me vlerë si një aparat fotografik, një televizor, një laptop dhe mbushje të telefonit.