Arbëri

Dëshmitë e dëshmitarëve për “Veteranët e rrejshëm” mbesin sekret për publikun

Dëshmitë e dëshmitarëve për “Veteranët e rrejshëm” mbesin sekret për publikun

Ndonëse mediat e kanë dëgjuar dhe e kanë incizuar se çfarë ka dëshmuar të enjten zyrtari i lartë shtetëror RR. R, aktvendimi që ka nxjerrë një ditë më parë gjykata ua ndalon të publikojnë emrin dhe dëshminë e tij nga seanca gjyqësore e rastit të njohur si “Veteranët e rrejshëm”. Dëshmitari Rr.R është intervistuar për rreth tri orë.

Në seancën e së mërkurës, gjyqtarja Nushe Kuka-Mekaj pati marrë vendimin që kufizon fotografimin dhe regjistrimin televiziv të dëshmive të dëshmitarëve, si dhe ndalon raportimin në media të dëshmive dhe të dhënave personale të dëshmitarëve, shkruan sot “Koha Ditore”.