Arbëri

Jasharaj: Të mos u bëhet presion mësimdhënësve për rezultatet e PISA-s

Jasharaj: Të mos u bëhet presion mësimdhënësve për rezultatet e PISA-s
 

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës së Kosovës (SBASHK), Rrahman Jasharaj, po kërkon që të mos u bëhet presion mësimdhënësve për rezultatet e dobëta që nxënësit kosovarë shënuan në Programin për vlerësimin ndërkombëtar “PISA 2018”.

Dy ditë pas publikimit të rezultateve të këtij testi, ku Kosova u rendit ndër vendet e fundit, Jasharaj ka deklaruar për gazetën se Sindikata nuk do të lejojë të fajësohen mësimdhënësit për këtë dështim, shkruan sot “Koha Ditore”.