Arbëri

Çdo zvarritje e Ligjit për Paga është dëshpëruese, thotë Ismaili

Çdo zvarritje e Ligjit për Paga është dëshpëruese, thotë Ismaili

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Uran Ismaili është shprehur i zhgënjyer që Ligji i Pagave është dërguar në Gjykatën Kushtetuese nga Avokati i Popullit.

Sipas Ismailit, çdo zvarritje është dëshpëruese, pasi kanë bërë punë të madhe me mjekët e infermierët që të bëhet ky ligj dhe stafi mjekësor të ketë pagë të dinjitetshme.