Arbëri

1183 shtëpi e mbi 17 objekte të rrënuara deri tani si pasojë e tërmetit në Shqipëri

1183 shtëpi e mbi 17 objekte të rrënuara deri tani si pasojë e tërmetit në Shqipëri
 

Bilanci i dëmeve të shkaktuara nga tërmeti në Shqipëri

Zyra Operacionale për menaxhimin e fatkeqësive natyrore në Shqipëri që drejtohet nga ministri në perimetrin e zonave të prekura, Bledi Çuçi jep disa të dhëna për pasojat e tërmetit që ndodhi më 26 nëntor në Durrës dhe Thumanë.