Arbëri

Zbatimin e Ligjit për Paga s’e duan as kontrollorët ajrorë, paralajmërojnë masa sindikale

Zbatimin e Ligjit për Paga s’e duan as kontrollorët ajrorë, paralajmërojnë masa sindikale

Shoqata Sindikale e Kontrollorëve të Trafikut Ajror të Kosovës (SINKON) shpreh kundërshtimin e saj për përfshirjen e Kontrolleve të Trafikut Ajror në Ligjin e Pagave dhe kërkon zbatimin e marrëveshjes së nënshkruar në muajin shkurt të këtij viti.

SINKON konsideron se ligji i pagave dëmton kontrollorët e trafikut ajror për çka janë ankuar edhe më herët me kërkesën që të mos përfshihen në këtë ligj, si dhe kanë mbajtur grevë gjatë muajit shkurt 2019.