Arbëri

Komuna e Malishevës ndan 5 mijë euro për Shqipërinë, kryetari 1 mijë dhe nga 50 euro anëtarët

Komuna e Malishevës ndan 5 mijë euro për Shqipërinë, kryetari 1 mijë dhe nga 50 euro anëtarët

Kuvendi i Komunës së Malishevës, në një mbledhje urgjente të mbajtur sot, mori vendim për formimin e një shtab koordinues për menaxhimin, grumbullimin dhe transportimin e ndihmave për në Shqipëri, pas tërmetit të djeshëm.

KK i Malishevës thotë gjithashtu se mori vendim edhe për ndarjen e një ndihme në vlerë pesë mijë euro, si dhe të gjithë anëtarët e KK të Malishevës, u propozua të ndajnë nga 50 euro nga paga e tyre. Në këtë mbledhje, edhe kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, deklaroi se nga paga e tij ndan një mijë euro.