Arbëri

Reagime të shumta ndaj emërimeve të fundit në AKI

Shkelje e Kushtetutës dhe Ligjit për AKI-në, po cilësohet emërimi i Kreshnik Gashit, drejtor i Agjencisë së Inteligjencës dhe Burim Ramadanit kryeinspektor në këtë institucion.

Neni 129, paragrafi 2 i Kushtetutës së Kosovës, thotë se Agjencia e Kosovës për Inteligjencë është politikisht e paanshme, raporton KTV.