Arbëri

UNICEF-i shpalos prioritetet për fëmijët e Kosovës në 5 vjetët e ardhshme

UNICEF-i shpalos prioritetet për fëmijët e Kosovës në 5 vjetët e ardhshme

Në kuadër të 30-vjetorit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës, Zyra e UNICEF-it ka organizuar një aktivitet me fëmijët në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Me këtë rast për fëmijët ishin përgatitur një varg aktivitetesh me personazhe vizatimore, ku ata patën mundësi të luajnë dhe të vallëzojnë.