Arbëri

Admovere: Këshilli i Etikës së UP-së nuk zbaton Kodin e Etikës, arsyeton plagjiaturën

Admovere: Këshilli i Etikës së UP-së nuk zbaton Kodin e Etikës, arsyeton plagjiaturën
 

Organizata Admovere, ka reaguar ndaj vendimeve të Këshillit të Etikës të UP-së lidhur me rastin prof.dr. Mejdi Bektashi dhe prof.dr.Arsim Morina.

Në një reagim të gjatë, thotë se përmes vendimeve të tyre, Këshilli i Etikës së UP-së nuk e zbaton Kodin e Etikës dhe e arsyeton plagjiaturën.