Arbëri

Ambasadori i BE-së në Tiranë thërret të lihen debatet e të ngrihet Kushtetuesja

Foto: Luigi Soreca / FB
 

Ambasadori i Bashkimit Europian në Shqipëri, Luigi Soreca, deklaroi sot se dialogu politik është i rëndësishëm për të ardhmen e vendit dhe se duhen lënë mënjanë debatet sa i përket Gjykatës Kushtetuese dhe të ngrihet një institucion i besueshëm.

Në fjalën e tij në hapjen e Shkollës së Integrimit Europian, ambasadori Soreca theksoi se “prioritet do i japim angazhimeve, si reformës zgjedhore dhe asaj në drejtësi. Dimë që SPAK do ngrihet në muajt e ardhshëm”.