Arbëri

Mbi 76 % e eksporteve shqiptare drejt Bashkimit Evropian

Mbi 76 % e eksporteve shqiptare drejt Bashkimit Evropian
 

Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë.

Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve të BE-së zënë 76.4% të eksporteve gjithsej dhe importet nga vendet e BE-së zënë 58.5 % të importeve gjithsej.