Arbëri

Paralajmërohen greva e protesta kundër zbatimit të Ligjit të pagave

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Avokati i Popullit ka pranuar 20 ankesa lidhur me Ligjin për paga në sektorin publik, i cili hyn në fuqi më 1 dhjetor të këtij viti. Sindikata e grupe të punëtorëve në sektorin publik i janë drejtuar këtij institucioni, duke shfaqur pakënaqësinë lidhur me përcaktimet dhe përfshirjen e tyre në këtë ligj.

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, ka thënë për gazetën se janë në proces të shqyrtimit të këtyre ankesave dhe se pas analizimit të tyre do të përcaktohen për hapat që do të ndjekin tutje, shkruan sot “Koha Ditore”.