Arbëri

Italia hap dyert për prodhimet “Made in Kosova”

Italia hap dyert për prodhimet “Made in Kosova”

Një delegacion i Aleancës Kosovare të Bizneseve po merr pjesë në vizita të ndryshme me ftesë të Bizneseve dhe qeverive lokale të regjionit të Venecias, Itali, njofton kjo aleancë përmes një komunikate.

Delegacioni është pritur nga Renato Celotto - President i Btime Group; Nicola Fragomeni - Kryetar i bashkisë së Santa Maria di Sala-Venecia; dhe Luigi Ardizzoni - Drejtori i Qendrës Tregtare TOM, transmeton Koha.net.