Arbëri

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”, kërkojnë nga menaxhmenti t’ua japë pagat

Protestojnë punëtorët e “Infrakosit”, kërkojnë nga menaxhmenti t’ua japë pagat
 

Punëtorët e “Infrakosit” sot kanë mbajtur një protestë njëorëshe prej orës 08:00 deri në 09:00, pasi thonë se ka vonesa në marrjen e pagës së muajit shtator dhe tetor.

Krahas pagave të këtyre dy muajve, punëtorët e kësaj kompanie hekurudhore kanë kërkuar edhe shlyerjen e borxhit të trustit pensional.