Arbëri

Alvini mbërrin në Itali, bashkohet me familjarët

Alvini mbërrin në Itali, bashkohet me familjarët
 

Alvin Berisha ka mbërritur në Itali. 11-vjeçari me origjinë shqiptare u transferua me një fluturim të planifikuar nga Alitalia (AZ 827).

Ai mbërriti nga Beiruti pas orës 07:00 në aeroportin e Romës Fiumicino, ku u prit nga babai dhe dy motrat.