Arbëri

Haradinaj nuk tregon kriteret si u ndanë 70 mijë euro për 4 persona të ftuar nga Specialja

 

Ndarja e mjeteve financiare për pensionistët, veteranët dhe kategori të tjera, ka mbledhur kabinetin qeveritar tre muaj pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj.

Ky i fundit nuk ka dhënë detaje se si është bërë ndarja e 70 mijë eurove nga buxheti i shtetit për 4 ish-eprorë të UÇK-së, të ftuar për intervistim nga Gjykata Speciale, raporton KTV.