Arbëri

Pendarovski rithekson në RTS se zgjidhja Kosovë-Serbi duke ndryshuar kufijtë, nuk është e mirëseardhur

Pendarovski rithekson në RTS se zgjidhja Kosovë-Serbi duke ndryshuar kufijtë, nuk është e mirëseardhur

Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, beson se Ballkani Perëndimor dhe BE-ja duhet të mbajnë një samit në të cilin çdo alternativë jashtë anëtarësimit të plotë duhet refuzuar.

Në një intervistë për transmetuesin publik serb RTS, të cilën e transmeton "Europeanwesternbalkans", Pendarovski foli edhe për deklaratën e tij të mëhershme rreth zgjidhjes mes Kosovës e Serbisë, që tha se zgjidhja përmes ndryshimit të kufijve nuk është e mirëseardhur.