Arbëri

Mjekët druhen se Qeveria Kurti mund t’i vërë përballë zgjedhjes mes publikes dhe privatit

 

E ngutshme dhe jo mirë e menduar, po vlerësohet nga Federata Sindikale e Shëndetësisë, deklarata e liderit të Vetëvendosjes Albin Kurti, se mjekët duhet të zgjedhin mes sektorit publik dhe atij privat.

Kryetari i saj, Blerim Syla, ka thënë se qeveria e re fillimisht duhet të bëjë një analizë për gjendjen në të cilën ndodhet sistemi i shëndetësisë, raporton KTV.