Arbëri

EPIK: Dashuria e pashmangshme e kryeministrit dhe 10 arsye mbrapa romancës së tij dhe procesit integrues

Foto: EPIK
 

Instituti EPIK, thotë se kohëve të fundit, në diskursin publik është shfaqur vullneti politik për zvogëlimin e numrit të ministrive, dhe në këtë kontekst është paraqitur ideja e bashkimit të Ministrisë së Integrimit Evropian me Ministrinë e Punëve të Jashtme.

Sipas këtij instituti, duke qenë se misioni i kësaj organizate është formulimi i alternativave të politikave publike, ky studim i mëposhtëm ishte i pashmangshëm.