Arbëri

Hiqet homologimi për automjetet e reja

Hiqet homologimi për automjetet e reja
Foto: Koha/Ilustrim
 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, njofton se duke u bazuar në legjislacionin në fuqi, ka filluar procedurat e liberalizimit të procesit të homologimit.

“Në kuadër të kësaj, ju informojmë se MIT ka marrë vendim që veturat e reja, të importuara nga kompanitë e licencuara, nuk do t’i nënshtrohen më homologimit nga kompania e autorizuar për kryer atë”, thuhet në njoftim, transmeton Koha.net.