Arbëri

Ende pa epilog rasti i dy personave që ftuan pensionistët të aplikojnë për pensionet nga Serbia

Ende pa epilog rasti i dy personave që ftuan pensionistët të aplikojnë për pensionet nga Serbia
 

Mostrajtimi i çështjes së pensioneve të marra nga Serbia nga ana e institucioneve të vendit ka shtyrë pensionistët që në mënyrë individuale të kërkojnë zgjidhje dhe të gjejnë mënyra për të siguruar pensionin e ndalur nga Serbia.

Disa të tillë zgjidhje kanë provuar të gjejnë duke iu përgjigjur një lajmërimi, që dy persona e kishin bërë në korrik të këtij viti. Por veprimtaria e tyre ishte ndaluar nga organet e drejtësisë që rastin e kanë cilësuar si mashtrim, shkruan Koha Ditore