Arbëri

Hill: Nuk jam kundër ndryshimit të kufijve por duhet shumë kujdes sepse mund të ketë pasoja

Hill: Nuk jam kundër ndryshimit të kufijve por duhet shumë kujdes sepse mund të ketë pasoja
 

Diplomati amerikan, ish ambasadori i SHBA-së në disa shtete të rajonit, Christopher Hill, nuk është shprehur kundër ndryshimit të kufijve mes Kosovës dhe Serbisë, por ka kërkuar që kjo çështje të trajtohet me kujdes pasi mund të prodhojë pasoja afatgjate.

Hill i cili po qëndron në Tiranë për Samitin e paqes të Evropës Juglindore, foli edhe për sigurinë në Ballkan, ndikimin rus dhe pretendimet për themelimin e një minishengeni Ballkanik.