Arbëri

Sipas Surroit, prej sot shteti i Kosovës ka edhe një përgjegjësi juridike për vrasjen e Deharit

Sipas Surroit, prej sot shteti i Kosovës ka edhe një përgjegjësi juridike për vrasjen e Deharit
 

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi, shkruan se “Shteti i Kosovës e ka marrë Astrit Deharin të gjallë nën përkujdesjen e vet juridike dhe ia ka kthyer familjes të vdekur”.

Surroi ka thënë se deri sot kanë qenë dy përgjegjësi juridike për shtetin e Kosovës lidhur me vdekjen e Deharit, e nga raporti i sotëm zviceran, i shtohet edhe një.