Arbëri

Sonte në Rubikon i ftuar Gent Cakaj

Në Rubikon sonte, ekskluzivisht rrëfimi i Gent Cakajt, ministër i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë.

Sa ishte i vështirë depërtimi në detyrën që sot përfaqëson?

Si arriti Cakaj të bëhet udhëheqësi i diplomacisë shqiptare?

Cili është ndikimi i kosovarit në qeverinë e Ramës?

Si ishte dhe çka ndryshoi në bashkëpunimin Kosovë Shqipëri?

Si e sheh Cakaj aktualitetin politik në Kosovë dhe ndryshimet në skenën politike?

Për këto dhe më shumë, sonte në Rubikon me Adriatik Kelmendin, Gent Cakaj, ministër i Jashtëm në detyrë i Shqipërisë.

(KTV 20:00, ARTA 21:40)