Arbëri

Nick Giacobbe, emërohet zëvendësambasador i SHBA-së në Kosovë

Nick Giacobbe, emërohet zëvendësambasador i SHBA-së në Kosovë

Nicholas Giacobbe, është caktuar zëvendësambasador i ri në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë.

Promovimin e tij e ka bërë në llogarinë e vet në Twitter, ambasadori amerikan Philip Kosnett. Ai e ka quajtur diplomat të mençur dhe me eksperiencë, Giacobben.