Arbëri

Më 27 tetor ndryshon ora, akrepat kthehen një orë prapa

Më 27 tetor ndryshon ora, akrepat kthehen një orë prapa
 

Ora, si rëndomë gjatë dekadave të fundit, do të ndryshojë të dielën e fundit të tetorit.

Akrepat do të kthehen përsëri për një orë prapa. Gjithmonë në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat prapa për një orë.