Arbëri

Mustafa: Po vazhdojnë takimet LDK-VV për harmonizim të programit qeverisës

Mustafa: Po vazhdojnë takimet LDK-VV për harmonizim të programit qeverisës

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa është takuar sot me Ambasadoren e Francës, Marie-Christine Butel.

Sipas njoftimit të LDK-së, Ambasadorja Butel e ka përshëndetur procesin e rregullt zgjedhor dhe ka uruar Mustafën për rezultatin e LDK-së.