Arbëri

Mustafa: Komuniteti LGBTI ende has në barriera për ta ndryshuar gjininë

Mustafa: Komuniteti LGBTI ende has në barriera për ta ndryshuar gjininë

Lend Mustafa, nga Qendra për Barazi dhe Liri, ka folur rreth Paradës së Krenarisë që u mbajt sot në sheshin e kryeqytetit për herë të tretë.

Ai tha se parada e sotme kaloi mirë dhe pa incidente, e gjithashtu, numri i pjesëmarrësve është rritur.