Arbëri

Zbulohet deklarata e përbashkët e Ramës, Vuçiqit dhe Zaevit për “Mini Shengen Ballkanik”

Zbulohet deklarata e përbashkët e Ramës, Vuçiqit dhe Zaevit për “Mini Shengen Ballkanik”

Presidenti i Republikës së Serbisë, Aleksandër Vuçiq, kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama dhe kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, kanë arritur në një dokument të përbashkët që, ashtu siç u tha në konferencën e Novi Sadit, do të lehtësojë qarkullimin e njerëzve dhe mallrave.

Grupi KOHA ka siguruar deklaratën e përbashkët të tre krerëve të shtetit.