Arbëri

Zyba për Ahmetin: Vendin ku do të jetojë ka të drejtë ta zgjedhë si Xhabir Zharku

 

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Sali Zyba i ka dërguar një mesazh ish-kryetarit të LVV-së dhe kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Ai, për të ka thënë se “veç që nuk do të jetë deputet, nuk do të jetë as kryetar i Komunës, ndërsa vendin se ku do të jetojë ka të drejtë ta zgjedhë si Xhabir Zharku”.