Arbëri

Pompeo e thotë: SHBA dëshiron që Greqia ta udhëheqë Ballkanin

Pompeo e thotë: SHBA dëshiron që Greqia ta udhëheqë Ballkanin

Sekretari i Shtetit amerikan Mike Pompeo thotë se SHBA dëshiron që Greqia të udhëheqë Ballkanin.

Ai tha për televizionin grek Sky se në një kontekst më të gjerë, SHBA kujdeset që Ballkani të stabilizohet, pasi ky është një rajon me "plot sfida" dhe se ata duan ta shohin Greqinë duke e udhëhequr atë, raporton agjencia e lajmeve ANA.