Arbëri

Presidenti Thaçi takohet me Bill Clinton në Francë

Foto: Hashim Thaçi / Facebook
 

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, është takuar me Bill Clinton në Francë, gjatë ceremonisë së varrimit të ish-Presidentit të këtij shteti, Jasques Chirac.

“Si gjithmonë kënaqësi të takoj mikun tim dhe të Kosovës, Presidentin Bill Clinton. Së bashku e kujtuam Presidentin Chirac dhe angazhimin tonë të përbashkët për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës”, ka shkruar Thaçi në Facebook.