Arbëri

Abbott: S’është e drejtë të flitet kaq shumë për korrupsionin në fushatë, e pas saj të mos bëhet asgjë

Abbott: S’është e drejtë të flitet kaq shumë për korrupsionin në fushatë, e pas saj të mos bëhet asgjë

Ambasadori britanik, Nicholas Abbott ka folur për premtimet elektorale të politikanëve në lidhje me luftimin e korrupsionit.

Në tryezën e Grupit për Studime Politikë e Juridike me temë “Dështim apo neglizhencë: Zhvillimet e fundit në Sistemin e Drejtësisë në Kosovë”, Abbott ka thënë se i vjen mirë që luftimi i korrupsionit dhe sundimi i ligjit janë në programet e secilës parti, raporton Koha Ditore.