Arbëri

Brenda 10 minutash 300 rrufe mbi Tiranë

Brenda 10 minutash 300 rrufe mbi Tiranë

Shërbimi Meteorologjik Ushtarak i Shqipërisë ka regjistruar 290 rrufe për 10 minuta mbrëmjen e djeshme. Pjesa më e madhe e rrufeve janë regjistruar në rajonin e Shqipërisë së mesme, kryesisht në Tiranë dhe zonat përreth.

Reshjet e shiut në formë shtrëngate kanë goditur edhe qytete të tjera, ku më i prekuri ishte qyteti i Lezhës ku kishte edhe intensitetin më të madh të reshjeve. SHMU njofton se gjatë 10 minutave në Tiranë kanë rënë 290 rrufe.