Arbëri

Abbott: Ndryshimet e kufijve do t’i destabilizonin Kosovën dhe rajonin

Abbott: Ndryshimet e kufijve do t’i destabilizonin Kosovën dhe rajonin

Qeveria e re duhet të jetë stabile dhe e aftë që të çojë përpara dialogun mes Kosovës dhe Serbisë, ka thënë ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Abbot në një intervistë për “Kohën Ditore”.

I pyetur rreth bllokadave në dialog, ai ka shtuar se të dyja palët duhet të krijojnë kushte që bisedimet të kenë progres dhe të ndërmarrin veprime të cilat çojnë përpara një zgjidhje përfundimtare, shkruan sot “Koha Ditore”.