Arbëri

Të hënën pushim në shkollat e Tiranës, Durrësit e Elbasanit

Të hënën pushim në shkollat e Tiranës, Durrësit e Elbasanit
 

Ministrja e Arsimit në Shqipëri, Besa Shahini, ka bërë të ditur se të hënën nuk do të mbahet mësim për nxënësit e Tiranës, Durrësit dhe Elbasanit, si pasojë e tërmeteve të fuqishme që goditën Shqipërinë në fundjavë.

“Në gjithë territorin e Shqipërisë, 98 shkolla kanë pasur plasaritje fasadash dhe janë rregulluar sot nga ekipet e bashkive. Pra, jemi PLOTËSISHT gati për të filluar mësimin që nesër. Por, nga bisedat me qytetarë të prekur nga tërmeti dje, duket se familjet nuk janë ende emocionalisht gati për t’u kthyer në punë dhe shkollë. Ndaj, për të gjithë nxënësit e shkollave në Tiranë, Durrës dhe Elbasan, nesër është ditë PUSHIMI”, ka shkruar ajo në Facebook.