Arbëri

105 të plagosur, tre prej tyre në gjendje të rëndë pas tërmeteve në Shqipëri

105 të plagosur, tre prej tyre në gjendje të rëndë pas tërmeteve në Shqipëri

Tërmetet që prekën Shqipërinë përveç dëmeve materiale, lanë edhe shumë persona të plagosur.

Në total janë trajtuar 105 qytetarë me fraktura dhe dëmtime për shkak të tërmetit.