Arbëri

Tërmet gjatë mbledhjes së Qeverisë shqiptare derisa po raportohej për dëmet nga lëkundjet e mëhershme të tokës

Tërmet gjatë mbledhjes së Qeverisë shqiptare derisa po raportohej për dëmet nga lëkundjet e mëhershme të tokës

Shqipëria u godit në mesnatë nga një tjetër tërmet i fortë, ndonëse me intensitet pak më të ulët se ai i pasdites të së shtunës.

Sipas të dhënave, epiqendra ka qenë 2 kilometra në juglindje të Durrësit, me magnitudë 4.9 gradë të shkallës Richter dhe lëkundjet u ndjenë të fuqishme edhe në Tiranë, ku në ato momente po zhvillohej mbledhja e qeverisë e fokusuar pikërisht te tërmeti i pasdites. Ndërsa ajo transmetohej direkt, u ndje një kërcitje dhe lëkundje e kamerës.