Arbëri

Ish-ambasadori amerikan Munter propozon “diplomaci pa zhurmë” në dialogun Serbi-Kosovë

Ish-ambasadori amerikan Munter propozon “diplomaci pa zhurmë” në dialogun Serbi-Kosovë
 

Beograd, 19 shtator - Ambasadori i dikurshëm amerikan në Serbi, Cameron Munter, aktualisht president i Institutit "Perëndim-Lindje" mbështet idenë që në dialogun për Kosovën të përfshihen më shumë aktorë.

"Në fillim të vitit të ardhshëm do të jenë mundësi të reja, ekipi i në Bruksel, ekipi i ri në Kosovë, kuptohet, qeveria serbe dhe opozita serbe të gjithë të marrin pjesë", i ka deklaruar ai TV N1, transmeton Koha.net.