Arbëri

Pacolli pranon kredencialet nga ambasadorja e re e Kroacisë

Pacolli pranon kredencialet nga ambasadorja e re e Kroacisë

Ministri në detyrë i Punëve të Jashtme i Republikës së Kosovës, Behxhet Pacolli, ka pritur në takim ambasadoren e re të Kroacisë në Republikën e Kosovës, Daniela Barishiq, duke i shprehur mirëseardhje në Kosovë, me ç’rast ka pranuar letrat kredenciale nga ajo, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Në fillim të takimit ministri i uroi detyrën e re Ambasadores dhe shprehu pritje të sinqerta se marrëdhëniet e zhvilluara dhe të larta të deritanishme ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Kroacisë do të vazhdojnë në të ardhmen me dinamikë të përforcuar.