Arbëri

Germin: MPMS të informojë detajisht qytetarët e prekur për Marrëveshjen e Sigurimeve me Zvicrën

Germin: MPMS të informojë detajisht qytetarët e prekur për Marrëveshjen e Sigurimeve me Zvicrën

Nga 1 shtator 2019 hyri ne fuqi marrëveshja e re e sigurimeve shoqërore midis Kosovës dhe Zvicrës, bëhet e ditur përmes një komunikate për media të NGO Germin.

Ky është një lajm i pritur me vite nga qytetarët, të cilët deri tash kanë qenë të privuar nga e drejta për pension nga Zvicra.