Arbëri

Kërcënon Beogradi: Prishtina s’ka shumë opsione për vazhdimin e dialogut pos heqjes së taksës

Zyrtarët serbë, gjatë ditës kanë dhënë deklarata të shumta lidhur me Kosovën dhe mundësinë e vazhdimit të dialogut.

Kryeministrja, Ana Bërnabiq, gjatë ditës ka qëndruar në Luksemburg. Ajo nga aty, ka thënë se shpreson që pas zgjedhjeve, në Kosovë do të mund të vazhdohen negociatat për zgjidhje afatgjate dhe të kompromisit mes Beogradit e Prishtinës.