Arbëri

PD-ja thotë se me opozitën s’e kanë pasur në plan djegien e Kuvendit

PD-ja thotë se me opozitën s’e kanë pasur në plan djegien e Kuvendit

Sekretari i përgjithshëm i PD-së, Gazmend Bardhi ka thënë sot se kjo parti dhe opozita e bashkuar nuk ka pasur kurrë asnjë plan për djegien e institucioneve, pavarësisht se ato nuk përfaqësojnë interesin publik.

“Partia Demokratike dhe opozita e bashkuar nuk ka pasur kurrë asnjë plan për djegien e institucioneve, pavarësisht se ato nuk përfaqësojnë interesin publik, por interesin e një grupi oligarkësh dhe kriminelësh të lidhur me kryeministrin e vendit’, tha ai në një konferencë për media.